Застраховки

Онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина на Дженерали Застраховане ще ви помогне във всяка една ситуация

Стария континент, без съмнение е най-предпочитаното от туристите място в света за екскурзии и почивка. Благоприятният климат, невероятно красивата природа и хилядите години история са като магнит за туристи от всички краища на света. След присъединяването на България към Европейския Съюз през 2007 година и за нас българите стана лесно и достъпно да се наслаждаваме на безбройните културни и исторически забележителности било в Лондон, Париж, Рим и много други места. Всеки човек, който обича да пътува в чужбина и да се запознава с нови хора и култури, без съмнение трябва поне веднъж да посети вечните градове.

За да бъде пътуване ви изпълнено само с красиви моменти и спомени допринася и сключената предварително туристическа застраховка
за чужбина
. Този вид застраховка е може би най-евтината част от всяко едно пътуване извън страната, но много често се явява важната част. За по-голямо удобство и особено за хората в движение с органичено свободно време Дженерали Застраховане АД разработи изцяло онлайн продукт, който може да бъде закупен непосредствено преди пътуването, буквално в последния момент. 

Освен, че застраховката може да бъде заявена по всяко време на денонощието, тя предлага и разширен набор от застрахователни покрития.

Цената и покритията на Онлайн туристическа застраховка – Помощ при пътуване в чужбина
застраховката можете да проверите на online.generail.bg 

Едни от най-често избираните допълнителни покрития, в зависимост от целта на пътуването са  разходи при промяна на престоя; правна помощ в
чужбина; загуба на багаж; лична отговорност и сигурен портфейл, които биха направили вашата защита още по-голяма. Предпочитаните допълнителни застрахователни пакети са Пакет На път, Пакет Полет и Пакет Ски и Сноуборд.

Онлайн туристическа застраховка за чужбина е с 10% отстъпка от цената.

Заплатената онлайн застраховка Помощ при пътуване в чужбина се получава на посочения по време на заявката имейл адрес.